Korte introductie

Mijn naam is Louis Harmelink. Ik ben van beroep docent/trainer en coach. Ik heb ruim 35 jaar ervaring in het geven van cursussen en coaching voor werkzoekenden, alleenstaande moeders, mensen met een andere culturele achtergrond en senioren.

Sinds 2020  ben ik gecertifieerd Seniorencoach die ouderen ondersteunt bij tal van levensvragen. Het doel is vaak om de zelfredzaamheid bij het ouder worden te vergroten. Ik ga samen met de senior op zoek naar bronnen van zingeving. Waarvoor leef je? Waar zit je energie? En wat wil je graag ervaren en voelen?

Bij Educatie gaat het om het aanleren van kennis en vaardigheden die belangrijk zijn om bij te blijven in onze snel veranderende samenleving. Voorbeelden hiervan zijn studiekringen voor ouderendigitale vaardigheden of grip op het leven bij het ouder worden. Ook de training Alleen, en hoe verder? is van wezenlijk belang voor mensen die hun partner zijn verloren. 

Mijn ambitie is om senioren een setje in de rug te geven dat zorgt voor veerkracht bij het proces van ouder worden en zo bijdraagt aan prettig welbevinden.